محمد علي يوسفي ادامه داد: مدرسه اردشيري شهر رشت همزمان با سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ميزبان يک جشنواره دانشآموزي بود و غرفههايي را به بخش صنايعدستي استان اختصاص داده بود.
وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان گيلان در قالب اين جشنواره، از تعداد محدودي از هنرمندان شهر رشت دعوت به عمل آورده بود، اظهار داشت: به علت کمبود فضا در اين مدرسه، تنها از چهار هنرمند براي حضور در اين جشنواره دعوت به عمل آمد.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان تصريح کرد: چادرشب بافي، جاجيم و گليم، چرم و سفال استان، امکان نمايش و عرضه در اين جشنواره دانش آموزي بدست آوردند.
يوسفي با بيان اينکه هنرمندان و صنعتگران گيلاني ضمن شرکت در اين جشنواره که با عرضه غذاها و آشهاي سنتي همراه بود، بخشي از دستاوردهاي هنري خود را به نمايش گذاشتند، گفت: در اين جشنواره هنرمندان ضمن آشنايي دانشآموزان با توليدات صنايعدستي خود، بازار فروش نسبتاً مناسبي نيز بدست آوردند.
وي در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان گيلان فعاليت خوبي را براي نمايش پتانسيل صنايعدستي استان به ويژه دستاوردهاي سي ساله اين بخش در اين مدت اجرا کرده است.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان به برگزاري 10 نمايشگاه صنايعدستي در 10منطقه استان اشاره کرد و ادامه داد: اين نمايشگاهها در شهرستانهاي لوشان، فومن، ماسوله، چابکسر و طالش برپا هستند./111
انتهای پیام/